Strömstad Shoppingcenter

Gallerian Strömstad - Shoppingcenter

Strömstad Shoppingcenter vid norra infarten till Strömstad.

Det nya köpcentret vid norra infarten till Strömstad har 20.000 m2 butiksyta och ligger nära Sveriges största Systembolag vid Oslovägen.

En pittoresk stad vid Skagerrak, omfamnar besökare med sin charm och maritima atmosfär. Beläget längs västkusten i Sverige, lockar dess skärgård med sina många öar och vikar. Staden är en korsning av historia och modernitet, med sina färgglada trähus som stolt står intill moderna butiker och restauranger.

Här möts människor av alla slag, från fiskare som återvänder med dagens fångst till turister som strövar längs kajen, andas in den salta havsluften. Stadens historia som en viktig handelsplats och fiskeby avspeglas i dess gator och torg, där varje hörn berättar en historia om det förflutna.

Skagerraks närvaro präglar stadens identitet och ger en ständig påminnelse om havets kraft och skönhet. Solnedgångar som målar himlen i pastellfärger över horisonten är en vardaglig syn som fångar hjärtan och sinnen. För de äventyrslystna erbjuder det omgivande landskapet en mängd aktiviteter, från båtturer till fiskeutflykter och vandringar längs klipporna.


Butiker:

Moods of Norway, Espresso House, Dressmann, Willys, Accent, Life Hälsokost, Supergott, Synoptik, Food Court, Jysk, Intersport.

Gallerian Strömstad

Oslovägen 50

452 35 Strömstad

Hemsida:


Läs mer: