Charlottenberg Handelspark

Charlottenberg Handelspark har en rad butiker

Charlottenberg Handelspark

Charlottenberg, en ort belägen vid gränsen till Norge i Värmland, är känd för sin stora handelspark som lockar besökare från både Sverige och Norge för gränshandel. Handelsparken erbjuder ett brett utbud av butiker och varuhus som lockar med sina konkurrenskraftiga priser på varor som alkohol, tobak, livsmedel, kläder, elektronik och mycket mer.

Den geografiska närheten till Norge gör att det är en populär destination för norrmän som söker att dra nytta av de lägre priserna och det breda sortimentet av varor. Besökare från Norge och andra delar av Sverige strömmar till under helger och semestertider för att shoppa och göra fynd.

Charlottenbergs handelspark är en viktig del av ortens ekonomi och bidrar till dess tillväxt och utveckling. Förutom att erbjuda möjligheter till shopping och handel, skapar handelsparken även arbetstillfällen och ökar turismen i området.

Med sin strategiska plats vid gränsen till Norge och dess stora utbud av shoppingmöjligheter är det en destination som lockar besökare med sina prisvärda erbjudanden och sin bekvämlighet för gränshandel.

Charlottenberg Handelspark har en rad butiker där hittar du allt från exotiska matvaror från hela värden till livsmedel, vardagsprodukter och hälsokost.

Butiker:

SOUK Foodmarket, Dollarstore, Lidl, Rusta, Delicato och Goda Vanor Hälsokostbutik

Charlottenberg Handelspark AB
Källgatan 10
67 332 Charlottenberg

Hemsida:


Läs mer: