Töcksfors handelspark

Töcksfors Handelspark är ett 22 000 kvm stort handelsområde 9 mil från Oslo

Töcksfors Handelspark är ett 22 000 kvm stort handelsområde 9 mil från Oslo.

Töcksfors Handelspark är ett 22 000 kvm stort handelsområde 9 mil från Oslo och med butiker med ett helt annat produktutbud än det du hittar i ett vanligen i ettt köpcentrum. Töcksfors Handelspark har planer på  att ytterligare utveckla handelsområdet till cirka 60.000 kvm. Handelsparken ligger precis intill E18 och har en direkt avfart från motorvägen.

Systembolaget

Du kan beställa direkt från Systembolagets hemsida och hämta det hos ICA Supermarket Töcksfors Handelspark. Du får ett sms eller mejl när din beställning finns klar att hämta .

Butiker:

Sportringen, Eurocash, Sportshoppen, Gant Outlet, Supergott, Arken Zoo, Guns Hälsokost, Rusta, McDonald’s.

Töcksfors Handelspark
Lindudden 3, 670 10 Töcksfors

Hemsida:


Töcksfors i Värmland

Töcksfors, en idyllisk by belägen i Värmland vid den norska gränsen, är en populär destination för både svenska och norska besökare. Med sin natursköna omgivning och närhet till Norge är Töcksfors känd för sin blomstrande gränshandel och sitt breda utbud av shoppingmöjligheter.

Stadens centrum är präglat av en rad butiker, köpcentra och varuhus som lockar besökare med sina konkurrenskraftiga priser på varor som alkohol, tobak, livsmedel och elektronik. Norska konsumenter strömmar till Töcksfors för att dra nytta av de lägre priserna och det breda sortimentet, vilket gör byn till en livlig och pulserande handelsplats.

Utöver gränshandeln erbjuder Töcksfors också en mängd andra aktiviteter och sevärdheter för besökare att utforska. Den omgivande naturen lockar till vandring, fiske och andra friluftsaktiviteter, medan den närbelägna sjön Foxen erbjuder möjligheter till båtutflykter och avkoppling vid vattnet.

Töcksfors är inte bara en plats att handla och utforska, det är också en plats att koppla av och njuta av den avslappnade atmosfären och den vackra naturen i Värmland. Med sin unika blandning av shopping, natur och kultur är Töcksfors en destination som lockar besökare året runt.


Läs mer: