Östra Torp – handelplats

Östra Torp handelsplats i Uddevalla

Östra Torp handelsplats i Uddevalla.

Östra Torp handelsplats i Uddevalla har 10 butiker och förutom IKEA finns här allt från möbler, hemelektronik och djurtillbehör, till leksaker, apoteksvaror och livsmedel.

Uddevalla, en välkomnande stad vid den svenska västkusten, bär på en mångfald av historia och modernitet. Centrum för handel och kultur, staden är känd för sina vackra vyer över fjorden och dess livliga atmosfär. Mitt i detta pulserande samhälle finns ett handelsområde som lockar besökare från när och fjärran med sitt imponerande utbud av butiker och aktiviteter.

Utöver att erbjuda produkter är IKEA också känd för sina inspirerande showroom och restauranger där besökare kan njuta av svenska köttbullar och andra rätter. Med sin unika affärsmodell och starka varumärkesidentitet har IKEA blivit en del av många människors vardag runt om i världen, och dess påverkan sträcker sig långt bortom bara inredning.

IKEA som en ikonisk landmärke, välkänd för sina stilrena möbler och innovativa designkoncept. Men området erbjuder mer än bara shopping på det stora varuhuset. Med ett mångsidigt urval av butiker, restauranger och fritidsaktiviteter är det en destination som tilltalar alla åldrar och intressen.

Butiker på Östra Torp:

Citygross, Elgiganten, Flügger färg, Jula, Jysk, Kronans Droghandel, Lekia, Sova, Grizzly Zoo, Chilli.

 Hemsida:


Läs mer: