Långflon Shoppingcenter

Långflons Köpcenter och Stormarknad

Köpcenter i Långflon, Torsby kommun.

Långflon, en pittoresk by belägen i Värmland nära den norska gränsen, erbjuder en fridfull och naturskön miljö för både invånare och besökare. Med sina gröna skogar, glittrande sjöar och lugna vattendrag är Långflon en oas för den som söker lugn och avkoppling.

Trots sin lantliga karaktär har Långflon en rik historia och en aktiv gemenskap. Byns närhet till den norska gränsen har även gjort den till en plats där kulturella och ekonomiska band över nationsgränserna har formats och förstärkts genom åren.

Förutom att vara en idealisk plats för naturälskare och friluftsentusiaster, är Långflon också en utmärkt utgångspunkt för utflykter till närliggande sevärdheter och aktiviteter, både i Värmland och i grannlandet Norge. Dess närhet till flera stora skidanläggningar gör den också till en populär destination för skidentusiaster och vinterälskare som strömmar till området under den kalla årstiden för att njuta av skidåkning och andra vintersporter.

Butiker:

Långflons Stormarknad, Boutique No2, Life, Restaurang Utsikten, Shoes och Sportringen Outlet. Här finns också ombud för Systembolaget så man kan beställa varor från Systembolaget. Se mer på Långflon Köpcenters hemsida.
Långflon köpcenter ligger i Torsby kommun i Sverige alldeles vid gränsen. Köpcentrets första del öppnade i september 2014 och nästa del kommer att vara klar sommaren 2015.

Ordinarie öppettider (Obs andra tider kan förekomma, se köpcentrets egen hemsida)
Måndag – fredag: kl. 10 – 19
Lördag – söndag: kl. 10 – 18

Långflons Stormarknad
Alla dagar: kl. 09 – 20

Restaurang
Alla dagar: kl. 09 – 19

Kartkoordinater

Latitud:61.046281
Longitud:12.596835

Hemsida:


Läs mer: