Torp Köpcentrum, Uddevalla

Torp Köpcentrum, 70 butiker, Systembolaget och 3 700 gratis parkeringsplatser - grenseavisen.com

Torp Köpcentrum, 70 butiker, Systembolaget och 3 700 gratis parkeringsplatser.

Sommaren 1991 invigdes Torp Köpcentrum 7 km nordväst om Uddevalla. 70 butiker, Systembolaget och 3 700 gratis parkeringsplatser.

Beläget strax utanför Uddevalla längs E6-motorvägen, är det en betydande handelsplats och shoppingdestination i regionen. Med sitt omfattande utbud av butiker och varuhus lockar det besökare från när och fjärran för en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Köpcentret erbjuder allt från välkända varumärken och modebutiker till elektronik, heminredning och livsmedelsaffärer, vilket gör det till en komplett destination för shopping och avkoppling. Dess närhet till motorvägen gör det också lättillgängligt för resenärer som passerar längs E6.

Det är inte bara en plats att handla, det är också en destination där besökare kan njuta av restauranger, caféer och andra nöjesaktiviteter. Med sitt bekväma läge och stora utbud av shoppingmöjligheter är det en attraktiv destination för både lokalbefolkningen och besökare som söker en trevlig och mångsidig shoppingupplevelse.

Systembolaget har en bra butik med stort sortiment och kunnig och mycket trevlig personal. Butik som kan rekommenderas. Butiken får också ofta in specialsortimentet som släpps regelbundet, för den som samlar på vin. Du kan läsa mer på Systembolagets hemsida.

Torp Köpcentrum:

Torp kjøpesenter ligger på E6 like utenfor Uddevalla og utgjør selve knutepunktet i handleområdet. Sammen med gode naboer vi utgjør et av Sveriges største handelssteder. Med 100 butikker bestående av spesialbutikker, dagligvarebutikker, Systembolaget (vinmonopol), apotek, restauranter og jernvarehandel, blir Köpcentret ett sted – alt du trenger. Med gode naboer som IKEA, Jula, Biltema, Bauhaus, Plantagen og mange flere, er det et flott shoppingmål.
Torp Köpcentrum er åpent 10-20 man-fre, 10-18 på lørdager og søndager. Helgeåpningstider og butikker med ulike åpningstider finner du her https://torp.se/oppettider/

Hemsida https://torp.se/
Facebook https://www.facebook.com/torpkopcentrum/?locale=sv_SE
Instagram https://www.instagram.com/torpkopcentrum/
TikTok https://www.tiktok.com/@torpkopcenter


Norsk nøkkelord: kjøpesenter, kjøpesenteret, åpnet, butikker, restauranter, besøkende, motorvei, parkeringsplasser, senteret.


Läs mer: